Szia! Örülök, hogy itt vagy!

 

Áginak hívnak, én vagyok GyermekKUCKÓ márka alapítója, alkotója. Dekoratőr, majd építőművész végzettséget szereztem felsőoktatásban. Belsőépítészeti és lakberendezői munkáim során merült fel az első igény a faldekorációimra. Gyerekkorom óta az életem meghatározó része a művészet, alkotás, festészet, így szívesen vállaltam az első megrendeléseket, amiből később szerelemmunka lett.

Rövid idő eltelte után azt vettem észre, hogy a mindennapjaim részévé vált a falfestés, a karaktereim tervezése és tökéletesítése. Építőművészként kezdetektől a céljaim között szerepelt, hogy a gyerekszobákat komplett arculattal láthassam el. Ehhez elengedhetetlenné vált a termékek tervezése és megalkotása. A shop dekorációi alternatívaként is szolgálnak azok számára, akik megszerették stílusomat és formavilágomat, de nem a falfestés mellett döntenek. Falfestések terén a kapacitásom korlátozott, mivel egyedül készítem ezeket a dekorációkat. Bízom abban, hogy a gyerekszoba kiegészítőim megszületésével, sikerül az egyre növekvő igényeket kiszolgálnom. Termékeim minden darabja egyedi tervezésű, általam rajzolt grafikák az alapjai.  Munkám során fontosnak tartom a folyamatos fejlődést. Termékeim kivitelezésénél kizárólag hazai szakemberekkel, cégekkel dolgozok együtt, ezzel erősítve a itthoni munkaerő piacot. 

13 éve építgetem a mesevilágom. 6 évig egyszemélyben sikerült mindent megoldanom, de a fejlődéshez elengedhetetlenné vált segítő bevonása. Ma már ketten tevékenykedünk gyermekkuckó világában. 

Julcsival több éves barátság köt össze. Szívesen állt mellém, hogy segítsen a termékeim megszületésében és intézze a vállalkozás logisztikai részét a jövőben annak érdekében, hogy én az újabb termékek tervezésére és a falfestésre tudjak koncentrálni. A webshop üzemeltetése és a termékekkel kapcsolatos kommunikáció az ő kezében van. 

A kulisszák mögött

Büszkék vagyunk rá, hogy dekorációink gyártásánál kizárólag hazai partnerekkel dolgozunk együtt, akiknek legalább annyira fontos a minőségi termékek előállítása, mint nekünk, alapítóknak.

Segítőink: 

Dr. György András (ügyvéd, SBGK ügyvédi iroda)

A figuráim, arculatom jogvédésében van folyamatos segítségemre. 

Klixel Media

Weboldalunk tervezésében és fejlesztésében van segítségünkre.