Menü

Menü

  info@gyermekkucko.hu   +36 30 830 1590

Történet

Áginak hívnak, én vagyok a GyermekKUCKÓ márka alapítója. Dekoratőr, majd építőművész végzettséget szereztem felsőoktatásban. Belsőépítészeti és lakberendezői munkáim során merült fel az első igény a faldekorációimra. Gyerekkorom óta az életem meghatározó része a művészet, alkotás, festészet, így szívesen vállaltam az első megrendeléseket, amiből később szerelemmunka lett. Rövid idő eltelte után azt vettem észre, hogy a mindennapjaim részévé vált a falfestés, a karaktereim tervezése és tökéletesítése. Építőművészként kezdetektől a céljaim között szerepelt, hogy a gyerekszobákat komplett arculattal láthassam el. Ehhez elengedhetetlenné vált a termékek tervezése és megalkotása. Alternatívaként is szolgálnak azok számára, akik megszerették stílusomat és formavilágomat. Falfestések terén a kapacitásom korlátozott, mivel egyedül készítem ezeket a dekorációkat. Bízom abban, hogy a gyerekszoba kiegészítőim megszületésével, sikerül az egyre növekvő igényeket kiszolgálnom.

Termékeim minden darabja egyedi tervezésű, kézzel készült grafikák az alapjai. 

Munkám során fontosnak tartom a folyamatos fejlődést. Termékeim kivitelezésénél kizárólag hazai szakemberekkel, cégekkel dolgozok együtt, ezzel erősítve a itthoni munkaerő piacot. 

Fontosnak tartom a társadalmi szerepvállalást hazánkban, ezért termékeink egy részét megváltozott munkaképességű kézművesek készítik. Ezen termékek megvásárlásával munkahelyek megőrzését és új munkahelyek teremtését biztosítják a vásárlóink.

 

Julcsival több éves barátság köt össze. Szívesen állt mellém, hogy segítsen a termékeim megszületésében és intézze a vállalkozás logisztikai részét a jövőben annak érdekében, hogy én az újabb termékek tervezésére és a falfestésre tudjak koncentrálni. A termékek bevezetésével a Facebook kommunikációt egyszerűsíteni kellett, ezért született meg a Lil’Baby Design by Gyermekkuckó oldal, ahol helyet kapnak a termékeink, a velük kapcsolatos kommunikáció a Facebook-on és a webshop-ban is Julcsi kezében van. 

A kulisszák mögött

Büszkék vagyunk rá, hogy kizárólag magyar gyártókkal és partnerekkel dolgozunk együtt, akiknek legalább annyira fontos a minőségi termékek előállítása, mint nekünk, alapítóknak.

Partnereink: 

Alfa Rehabilitációs Nonprofit Közhasznú Kft.

Csomócskát, a fonatunkat, a csillagpárnáinkat, óriás csomócskát és az ülőpárnánkat az Alfa készíti. Különösen örülünk ennek az együttműködésnek, ugyanis fontos számunkra a társadalmi szerepvállalás és mivel az említett társaság megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztat, így az általuk gyártott termékek megvásárlásával munkahelyek megőrzését és új munkahelyek teremtését biztosítják a vásárlóink.

Bakonyi Anikó (baniko.hu)

Csipet minipárna a textiljáték-készítő keze munkájának köszönhető, akinek műhelyében vidám, színes, cuki plüssfigurák kelnek életre egyedi igényekre szabva olyan szülőknek, felnőtteknek, akik szeretnének igényes, minőségi, nem tucat ajándékkal kedveskedni szeretteiknek, ismerőseiknek vagy akár saját maguknak. Termékeit az egyszerű vonalvezetés jellemzi, a hangsúlyt inkább a színekre, a gondosan kiválogatott minőségi alapanyagokra és az igényes kivitelezésre helyezi.

BloomTex:

A GyermekKUCKÓ figuráival ellátott textil termékeket gyártja az anyagok nyomtatásától, a szabáson keresztül egészen a varrásig.

Cotton Ball Lights Hungary:

Falfestéseim során nagyon sok gyerekszobában találkoztam a Cotton Ball Lights füzérekkel, sokszor segítettem az adott szobákhoz a színeket is összeválogatni a szülőknek. Ezért úgy gondoltuk örülnétek, ha az aktuális szettjeinkhez illő gömblámpa füzéreket is rendelhetnétek tőlünk.  A Cotton Ball Lights hungary magyar családi vállalkozásként működik, szettjeink nekik köszönhetően születtek meg. 

Dr. György András (ügyvéd, SBGK ügyvédi iroda)

A figuráim, arculatom jogvédésében van folyamatos segítségemre. 

Fom Digital

A falmatricák, plakátok eme nagyszerű csapatnak köszönhetően jönnek létre.

Girtl László (facebook.com/metricartist)

A férjem, aki a kézi rajzaim digitalizálásában és a nyomdakész anyagok kidolgozásában van óriási segítségemre.

A mindennapjaiban geometrikus falfestéssel teszi egyedivé a legkülönbözőbb enteriőröket. 

Horváth Tamás (htphoto.hu)

Az oldalon látható fotók nagy része az ő munkája.

Klixel Media

Weboldalunk tervezésében és fejlesztésében van segítségünkre.