Menü

Menü

  info@gyermekkucko.hu   +36 30 830 1590

Történet

Áginak hívnak, én vagyok a GyermekKUCKÓ márka alapítója. Dekoratőr, majd építőművész végzettséget szereztem felsőoktatásban. Belsőépítészeti és lakberendezői munkáim során merült fel az első igény a faldekorációimra. Gyerekkorom óta az életem meghatározó része a művészet, alkotás, festészet, így szívesen vállaltam az első megrendeléseket, amiből később szerelemmunka lett. Rövid idő eltelte után azt vettem észre, hogy a mindennapjaim részévé vált a falfestés, a karaktereim tervezése és tökéletesítése. Építőművészként kezdetektől a céljaim között szerepelt, hogy a gyerekszobákat komplett arculattal láthassam el. Ehhez elengedhetetlenné vált a termékek tervezése és megalkotása. Alternatívaként is szolgálnak azok számára, akik megszerették stílusomat és formavilágomat. Falfestések terén a kapacitásom korlátozott, mivel egyedül készítem ezeket a dekorációkat. Bízom abban, hogy a gyerekszoba kiegészítőim megszületésével, sikerül az egyre növekvő igényeket kiszolgálnom.

Termékeim minden darabja egyedi tervezésű, kézzel készült grafikák az alapjai. 

Munkám során fontosnak tartom a folyamatos fejlődést. Termékeim kivitelezésénél kizárólag hazai szakemberekkel, cégekkel dolgozok együtt, ezzel erősítve a itthoni munkaerő piacot. 

Fontosnak tartom a társadalmi szerepvállalást hazánkban, ezért termékeink egy részét megváltozott munkaképességű kézművesek készítik. Ezen termékek megvásárlásával munkahelyek megőrzését és új munkahelyek teremtését biztosítják a vásárlóink.

 

Julcsival több éves barátság köt össze. Szívesen állt mellém, hogy segítsen a termékeim megszületésében és intézze a vállalkozás logisztikai részét a jövőben annak érdekében, hogy én az újabb termékek tervezésére és a falfestésre tudjak koncentrálni. A webshop termékekkel kapcsolatos kommunikáció az ő kezében van. 

Dia grafikusként állt mellém, hogy segítsen az egyedi igények kielégítésében. Az ő kezében vannak az egyedi gyermekkuckó plakátok, amit a figuráimmal kérhettek tetszőleges szövegekkel ellátva. 

Mi hárman alkotjuk jelenleg a gyermekkuckó állandó csapatát. 

 

A kulisszák mögött

Büszkék vagyunk rá, hogy kizárólag magyar gyártókkal és partnerekkel dolgozunk együtt, akiknek legalább annyira fontos a minőségi termékek előállítása, mint nekünk, alapítóknak.

Partnereink: 

Alfa Rehabilitációs Nonprofit Közhasznú Kft.

Csomócskát, a csillagpárnáinkat, óriás csomócskát és az ülőpárnánkat az Alfa készíti. Különösen örülünk ennek az együttműködésnek, ugyanis fontos számunkra a társadalmi szerepvállalás és mivel az említett társaság megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztat, így az általuk gyártott termékek megvásárlásával munkahelyek megőrzését és új munkahelyek teremtését biztosítják a vásárlóink.

 

Dr. György András (ügyvéd, SBGK ügyvédi iroda)

A figuráim, arculatom jogvédésében van folyamatos segítségemre. 

 

Klixel Media

Weboldalunk tervezésében és fejlesztésében van segítségünkre.