Menü

Menü

  info@gyermekkucko.hu   +36 30 830 1590

Történet

Áginak hívnak, én vagyok a GyermekKUCKÓ márka alapítója. Dekoratőr, majd építőművész végzettséget szereztem felsőoktatásban. Belsőépítészeti és lakberendezői munkáim során merült fel az első igény a faldekorációimra. Gyerekkorom óta az életem meghatározó része a művészet, alkotás, festészet, így szívesen vállaltam az első megrendeléseket, amiből később szerelemmunka lett. Rövid idő eltelte után azt vettem észre, hogy a mindennapjaim részévé vált a falfestés, a karaktereim tervezése és tökéletesítése. Építőművészként kezdetektől a céljaim között szerepelt, hogy a gyerekszobákat komplett arculattal láthassam el. Ehhez elengedhetetlenné vált a termékek tervezése és megalkotása. Alternatívaként is szolgálnak azok számára, akik megszerették stílusomat és formavilágomat. Falfestések terén a kapacitásom korlátozott, mivel egyedül készítem ezeket a dekorációkat. Bízom abban, hogy a gyerekszoba kiegészítőim megszületésével, sikerül az egyre növekvő igényeket kiszolgálnom.

Termékeim minden darabja egyedi tervezésű, kézzel készült grafikák az alapjai. 

Munkám során fontosnak tartom a folyamatos fejlődést. Termékeim kivitelezésénél kizárólag hazai szakemberekkel, cégekkel dolgozok együtt, ezzel erősítve a itthoni munkaerő piacot. 

Fontosnak tartom a társadalmi szerepvállalást hazánkban, ezért termékeink egy részét megváltozott munkaképességű kézművesek készítik. Ezen termékek megvásárlásával munkahelyek megőrzését és új munkahelyek teremtését biztosítják a vásárlóink.

 

Julcsival több éves barátság köt össze. Szívesen állt mellém, hogy segítsen a termékeim megszületésében és intézze a vállalkozás logisztikai részét a jövőben annak érdekében, hogy én az újabb termékek tervezésére és a falfestésre tudjak koncentrálni. A termékek bevezetésével a Facebook kommunikációt egyszerűsíteni kellett, ezért született meg a Lil’Baby Design by Gyermekkuckó oldal, ahol helyet kapnak a termékeink, a velük kapcsolatos kommunikáció a Facebook-on és a webshop-ban is Julcsi kezében van. 

A kulisszák mögött

Büszkék vagyunk rá, hogy kizárólag magyar gyártókkal és partnerekkel dolgozunk együtt, akiknek legalább annyira fontos a minőségi termékek előállítása, mint nekünk, alapítóknak.

Partnereink: 

Alfa Rehabilitációs Nonprofit Közhasznú Kft.

Csomócskát, a fonatunkat, a csillagpárnáinkat, óriás csomócskát és az ülőpárnánkat az Alfa készíti. Különösen örülünk ennek az együttműködésnek, ugyanis fontos számunkra a társadalmi szerepvállalás és mivel az említett társaság megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztat, így az általuk gyártott termékek megvásárlásával munkahelyek megőrzését és új munkahelyek teremtését biztosítják a vásárlóink.

Bucek Fabrication: 

Viktorhoz és Gabihoz régi barátság fűz, már egy ideje tudtam, ha lesz asztalos munkálatokat igénylő termékem, azt ők fogják megvalóstani. Első közös termékünk, a lufilámpa előállításában voltak nagy segítségemre. 

BloomTex:

A GyermekKUCKÓ figuráival ellátott textil termékeket gyártja az anyagok nyomtatásától, a szabáson keresztül egészen a varrásig.

Cotton Ball Lights Hungary:

Falfestéseim során nagyon sok gyerekszobában találkoztam a Cotton Ball Lights füzérekkel, sokszor segítettem az adott szobákhoz a színeket is összeválogatni a szülőknek. Ezért úgy gondoltuk örülnétek, ha az aktuális szettjeinkhez illő gömblámpa füzéreket is rendelhetnétek tőlünk.  A Cotton Ball Lights hungary magyar családi vállalkozásként működik, szettjeink nekik köszönhetően születtek meg. 

Dr. György András (ügyvéd, SBGK ügyvédi iroda)

A figuráim, arculatom jogvédésében van folyamatos segítségemre. 

Fom Digital

A falmatricák, plakátok eme nagyszerű csapatnak köszönhetően jönnek létre.

Girtl László (facebook.com/metricartist)

A kézi rajzaim digitalizálásában és a nyomdakész anyagok kidolgozásában van segítségemre.

Horváth Tamás (htphoto.hu)

Az oldalon látható fotók nagy része az ő munkája.

Klixel Media

Weboldalunk tervezésében és fejlesztésében van segítségünkre.