Menü

Menü

  info@gyermekkucko.hu   +36 30 521 3808

Történet

Szia! Örülök, hogy itt vagy!

Áginak hívnak, én vagyok  GyermekKUCKÓ márka alapítója, alkotója. Dekoratőr, majd építőművész végzettséget szereztem felsőoktatásban. Belsőépítészeti és lakberendezői munkáim során merült fel az első igény a faldekorációimra. Gyerekkorom óta az életem meghatározó része a művészet, alkotás, festészet, így szívesen vállaltam az első megrendeléseket, amiből később szerelemmunka lett. Rövid idő eltelte után azt vettem észre, hogy a mindennapjaim részévé vált a falfestés, a karaktereim tervezése és tökéletesítése. Építőművészként kezdetektől a céljaim között szerepelt, hogy a gyerekszobákat komplett arculattal láthassam el. Ehhez elengedhetetlenné vált a termékek tervezése és megalkotása. Alternatívaként is szolgálnak azok számára, akik megszerették stílusomat és formavilágomat. Falfestések terén a kapacitásom korlátozott, mivel egyedül készítem ezeket a dekorációkat. Bízom abban, hogy a gyerekszoba kiegészítőim megszületésével, sikerül az egyre növekvő igényeket kiszolgálnom.

Termékeim minden darabja egyedi tervezésű, kézzel készült grafikák az alapjai. 

Munkám során fontosnak tartom a folyamatos fejlődést. Termékeim kivitelezésénél kizárólag hazai szakemberekkel, cégekkel dolgozok együtt, ezzel erősítve a itthoni munkaerő piacot. 

Fontosnak tartom a társadalmi szerepvállalást hazánkban, ezért termékeink egy részét megváltozott munkaképességű kézművesek készítik. Ezen termékek megvásárlásával munkahelyek megőrzését és új munkahelyek teremtését biztosítják a vásárlóink.

 

10 éve építgetem a mesevilágom. 6 évig egyszemélyben sikerült mindent megoldanom, de a fejlődéshez elengedhetetlenné vált segítők bevonása. Ma már hárman tevékenykedünk gyermekkuckó világában. 

Julcsival több éves barátság köt össze. Szívesen állt mellém, hogy segítsen a termékeim megszületésében és intézze a vállalkozás logisztikai részét a jövőben annak érdekében, hogy én az újabb termékek tervezésére és a falfestésre tudjak koncentrálni. A webshop termékekkel kapcsolatos kommunikáció az ő kezében van. 

Dia grafikusként állt mellém, hogy segítsen az egyedi igények kielégítésében. Az ő kezében vannak az egyedi gyermekkuckó plakátok, amit a figuráimmal kérhettek tetszőleges szövegekkel ellátva. 

Mi hárman alkotjuk jelenleg a gyermekkuckó állandó csapatát. 

 

A kulisszák mögött

Büszkék vagyunk rá, hogy kizárólag magyar gyártókkal és partnerekkel dolgozunk együtt, akiknek legalább annyira fontos a minőségi termékek előállítása, mint nekünk, alapítóknak.

Pár partnerünk: 

Alfa Rehabilitációs Nonprofit Közhasznú Kft.

Csomócskát, a csillagpárnáinkat, óriás csomócskát és az ülőpárnánkat az Alfa készíti. Különösen örülünk ennek az együttműködésnek, ugyanis fontos számunkra a társadalmi szerepvállalás és mivel az említett társaság megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztat, így az általuk gyártott termékek megvásárlásával munkahelyek megőrzését és új munkahelyek teremtését biztosítják a vásárlóink.

 

Dr. György András (ügyvéd, SBGK ügyvédi iroda)

A figuráim, arculatom jogvédésében van folyamatos segítségemre. 

 

Klixel Media

Weboldalunk tervezésében és fejlesztésében van segítségünkre.