Falfestés

Szeretnéd falfestésként mesevilágomat a gyerekszobádba? Első lépésként írj nekem e-mailen és kérd az információs levelem, ami tartalmazza az árakat és foglalási információkat!

Elérhetőségeim
Szia,

Ági vagyok, gyermekkuckó mesevilág megálmodója, alkotója és nagyon örülök, hogy itt vagy!

Írnék pár sort a falfestéseimről, amivel GyermekKUCKÓ vállalkozásom indult.

Több mint 12 éve foglalkozok egyedi faldekorációk készítésével. Dekoratőr, majd építőművész végzettséget szereztem felsőoktatásban. Belsőépítészeti és lakberendezői munkám során merült fel az első igény a faldekorációimra. Gyerekkorom óta az életem meghatározó része a művészet, alkotás, festés, így szívesen vállaltam az első megrendeléseket, amiből később szerelemmunka lett. A célom, hogy harmonikus színekkel, formákkal egészítsem ki a gyerekszobákat, figyelembe véve azok folyamatos alakulását, átrendezését, ahogy évről évre más funkciókkal is meg kell töltened ezeket a tereket. 

Hogyan készül? 

Munkáim során kizárólag a saját tervezésű karaktereimet használom az általam megálmodott stílusban, amelyek jogvédelem alatt is állnak. Minden megrendelőm egyedileg készített vázlatot kap egy-egy falfestés elkészítése előtt, miután egyeztettük az elképzelést, színvilágot, formákat, karaktereket. Minden dekoráció más, a stílusom és a karakterek amik egyeznek. 

Az alap falfestést nem én készítem, de szívesen segítek kiválasztani annak színét a tökéletes összhang érdekében. Fontos, hogy ne latex festékkel legyen kifestve a szoba fala, amire a dekorációt tervezzük.  Mosható, de latex mentes beltéri falfestékkel dolgozok és alapnak is ez a legjobb a dekorációhoz. A faldekoráció elkészültét követően falfénnyel, fallakkal még ellenállóbbá lehet tenni az általam festett falakat ha nagy az igénybevétel. A színeket, árnyalatokat, amivel festek, minden esetben a helyszínen keverem ki, figyelembe véve a bútorok, kiegészítők, nyílászárók és burkolatok árnyalatait is. A munkám minden része szabadkézzel készül, a tervtől, a falra rajzoláson át a festésig. A legfontosabb számomra, hogy harmonikus forma- és színvilágot alkossak minden gyerekszobában, ami nem hivalkodó, hanem megnyugtató. Egy olyan mesevilág alkotása a célom, ahova jó belépni, ahol jó lenni, amire szívesen emlékszik majd vissza az egész család.

Árazás:

A szobák 90%- ban 1 nap alatt elkészülnek, nem szeretem túlzsúfolni a mintákat, a kevesebb az több elvével tervezem a kuckókat. Az árajánlatom 12 éves tapasztalatom alapján 1 és 2 napos munkára vonatkozóan lett felépítve, amit mindenkinek kiküldök írásos érdeklődés esetén. Instagram felületen vagyok aktív. Ott a napi sztorikban mindig mutatom az aktuálisan készülő kuckót. Ezeket figyelve, könnyű lesz döntened, hogy milyen mennyiségű dekorációt szeretnél a saját kuckódba. 

Budapesten élek, munkát országosan vállalok, viszont plusz költségekkel jár a munkám, ha messzire kell utaznom. 

Foglalás:

Dekoráció tervezésénél vedd figyelembe, hogy általában 6-9 hónap az előjegyzésem. 

falfestes@gyermekkucko.hu e-mail címen várom a leveled, ott pontos információt fogsz kapni az aktuális foglaltságomról, árakról, foglalás menetéről.  

Egyedül készítem a dekorációkat, a tervezéstől az utolsó ecsetvonásig, így a kapacitásom véges. A shop-ba ezért kerültek be alternatívaként a rajzaimból megalkotott plakátok, amiket képkeretbe tehetsz, illetve falmatricák, amit könnyedén felragaszthatsz. Ezeket a kollekciókat folyamatosan bővítem majd, ahogy az időm engedi. Egyedi kéréseket nem tudok teljesíteni ezeknél a dekorációknál, de igyekszem színben, mintában széles palettát kínálni a shopban. 

Referenciáimat, teljes szobákat bemutató képsorozataimat 
FacebookInstagram  és TikTok oldalaimon láthatod.

Látogass el ezekre az oldalakra és ismerd meg mesevilágom. 

Szeretnéd falfestésként mesevilágomat a gyerekszobádba?

Első lépésként írj nekem a falfestes@gyermekkucko.hu e-mailen és kérd az információs levelem!
Ha megkaptad, megismerted és úgy döntesz szeretnéd, hogy én készítsem el a szobátok dekorációját, akkor írásban folytatjuk az egyeztetést.  

Köszönöm, 
Ági

Elérhetőségeim
Email falfestes@gyermekkucko.hu
Telefon +36-30-740-0818
facebook.com/gyermekkucko
instagram.com/gyermekkucko
tiktok.com/@gyermekkucko

 

Egy kis ízelítő
a munkáimból

ISMERD MEG A MESEVILÁGOM!