Falfestés

Szeretnéd falfestésként mesevilágomat a gyerekszobátokba? Első lépésként írj nekem e-mailen és kérd az információs levelem, ami tartalmazza az árakat és foglalási információkat!

Elérhetőségeim
Szia,

Ági vagyok, örülök, hogy mesevilágom felkeltette érdeklődésed. Tervezzünk együtt egy olyan kuckót, ami tükrözi a család és a legkisebbek stílusát, ahol szerettek időt tölteni minden nap. 

Több mint 13 éve foglalkozok egyedi faldekorációk készítésével. Dekoratőr, majd építőművész végzettséget szereztem felsőoktatásban. Belsőépítészeti és lakberendezői munkám során merült fel bennem a kérdés, miért is kellene minden gyerekszobának ugyanúgy kinéznie? Minden gyerek más, ahogy minden család is, mást szeretünk, de egy dolog mindenkiben közös, szeretnénk egy olyan kuckót varázsolni gyerekeinknek, aminek a falai között szívesen tölt időt az egész család. Szeretnénk ha ez a hely egy kedves és örök emlék lenne mindenkinek, aki csak belép ebbe a mesevilágba. Ki ne emlékezne az első gyerekszobájára? Én minden apró részletére emlékszem.... a színekre, formákra, anyagokra, illatokra.  A célom, hogy harmonikus színekkel, formákkal egészítsem ki a ti gyerekszobátokat is, figyelembe véve a kuckó folyamatos alakulását, átrendezését, ahogy évről évre más funkciókkal is meg kell töltenetek ezeket a tereket. Legyen ez egy olyan hely, amibe minden nap beleszerettek. 

Tervezzünk hát együtt! 

Hogyan készül? 

Munkáim során kizárólag a saját tervezésű karaktereimet használom az általam megálmodott stílusban, amelyek jogvédelem alatt is állnak. Minden szoba más adottságokkal rendelkezik ezért a dekorációt is egyedileg kell a szobára igazítani. Vázlatot készítek a falfestés elkészítése előtt, miután megismertem a szobát, egyeztettük az elképzelést, színvilágot, formákat, karaktereket. 

Az alap falfestést nem én készítem, de szívesen segítek kiválasztani annak színét a tökéletes összhang érdekében. A színeket, árnyalatokat amivel festek, minden esetben a helyszínen keverem ki, figyelembe véve a bútorok, kiegészítők, nyílászárók és burkolatok árnyalatait is. A munkám minden része szabadkézzel készül, a tervtől, a falra rajzoláson át a festésig. Munkámmal egy olyan harmonikus mesevilág alkotása a célom ami titeket tükröz, ahova jó belépni, ahol jó lenni, amire szívesen emlékszik majd vissza az egész család.

Árazás:

Az árajánlatom 13 éves tapasztalatom alapján 1 és 2 napos munkára vonatkozóan lett felépítve, amit itt kérhetsz: falfestes@gyermekkucko.hu

Instagram felületen vagyok aktív. Ott a napi sztorikban mindig mutatom az aktuálisan készülő kuckót. Ezeket figyelve, könnyű lesz döntened, hogy milyen mennyiségű dekorációt szeretnél a  gyerekszobátokba. 

Budapesten élek, munkát országosan vállalok, viszont plusz költségekkel jár a munkám, ha messzire kell utaznom. 

Foglalás:

Dekoráció tervezésénél vedd figyelembe, hogy általában 5-7 hónap az előjegyzésem. 

falfestes@gyermekkucko.hu e-mail címen várom a leveled, ott pontos információt fogsz kapni az aktuális foglaltságomról, árakról, foglalás menetéről.  

Egyedül készítem a dekorációkat, a tervezéstől az utolsó ecsetvonásig, így a kapacitásom véges. A shop-ba ezért kerültek be alternatívaként a rajzaimból megalkotott plakátok, amiket képkeretbe tehetsz, illetve falmatricák, amit könnyedén felragaszthatsz. Ezeket a kollekciókat folyamatosan bővítem majd, ahogy az időm engedi. Egyedi kéréseket nem tudok teljesíteni ezeknél a dekorációknál, de igyekszem színben, mintában széles palettát kínálni a shopban. 

Referenciáimat, teljes szobákat bemutató képsorozataimat 
FacebookInstagram  és TikTok oldalaimon láthatod.

Látogass el ezekre az oldalakra és ismerd meg mesevilágom. 

Szeretnéd falfestésként mesevilágomat a gyerekszobádba?

Első lépésként írj nekem a falfestes@gyermekkucko.hu e-mailen és kérd az információs levelem!
Ha megkaptad, megismerted és úgy döntesz szeretnéd, hogy én készítsem el a szobátok dekorációját, akkor e-mailen folytatjuk az egyeztetést.  

Várom leveled, 
Ági

Elérhetőségeim
Email falfestes@gyermekkucko.hu
Telefon +36-30-740-0818
facebook.com/gyermekkucko
instagram.com/gyermekkucko
tiktok.com/@gyermekkucko

 

Egy kis ízelítő
a munkáimból

ISMERD MEG A MESEVILÁGOM!