Menü

Menü

  info@gyermekkucko.hu   +36 30 521 3808

Falfestés

NAGY ÁGI, alapító

Ági vagyok, gyermekkuckó mesevilág megálmodója, alkotója és nagyon örülök, hogy itt vagy!

Itt írnék pár sort a falfestéseimről, amivel GyermekKUCKÓ vállalkozásom indult.

Több mint 10 éve foglalkozok egyedi faldekorációk készítésével. Előtte felnőtt életterek dekorációs festményeit készítettem megrendelésre. Lakberendezői munkám során merült fel az igény megrendelői oldalról gyerekszobák egyedi faldekorációjára. A cél az volt, hogy minimál mintákkal,  egymással harmonikus színekkel egészítsem ki a gyerekszobákat. Egy pár elkészült munka után tudtam, hogy ez lesz a hivatásom...

Hogyan készül? 

Munkáim során kizárólag a saját tervezésű karaktereimet használom, amelyek már jogvédelem alatt is állnak. Minden megrendelőm egyedileg készített látványtervet kap egy-egy mű elkészítése előtt, miután egyeztettük az elképzelést, színvilágot, formákat, karaktereket. Figuráimat megtalálod itt a weboldal menüjében a karakterek fül alatt. Ismerd meg őket, biztos találsz köztük számodra kedveseket, amiker el tudsz képzelni a kuckód falán. 

Az alap falfestést nem én készítem, de szívesen segítek a megrendelőimnek kiválasztani annak színét. Fontos, hogy ne latexes festékkel legyen kifestve a szoba fala, amire a dekorációt tervezzük.  A faldekoráció elkészültét követően falfénnyel moshatóvá lehet tenni az általam festett falakat. Beltéri falfestéket használok a munkám során. A színeket minden esetben a helyszínen keverem ki, figyelembe véve a bútorok, kiegészítők, nyílászárók és burkolatok árnyalatait is. A munkám minden része szabadkézzel készül, a tervtől, a falra rajzoláson át a festésig. A legfontosabb számomra, hogy harmónikus színvilágot alkossak minden gyerekszobában. Dekoratőr és építőművész tapasztalataimnak köszönhetően tanácsadásban is kérhetik a segítségemet a komplett szoba kialakításával kapcsolatban.

Árazás:

A pontos ár a festmények kidolgozottságától, méretétől, távolságtól és a kivitelezés időtartamától függ. Általában 1 vagy 2 nap alatt készülnek el a szobáim. Az árajánlatom erre vonatkozóan lett felépítve, amit mindenkinek kiküldök írásos érdeklődés esetén. Pest megyében élek, munkát nem csak itt vállalok, viszont plusz költségekkel járhat a munkám, ha messzire kell utaznom. Facebook oldalamon feltöltött albumoknál láthatjátok, hogy egy-egy alkotás mennyi idő alatt készült el. Így könnyen viszonyíthattok, hogy a ti gyerekszobátok dekorációjánál mi az a mennyiség amit szeretnétek. A túlzsúfolást nem javaslom, a kevesebb több elvet szeretem tartani egy szoba tervezésénél. 

Foglalás:

Dekoráció tervezésénél vegyétek figyelembe, hogy általában 5-6 hónap az előjegyzésem. Pontosabb információ miatt kérlek titeket vegyétek fel velem a kapcsolatot üzenetben: facebookon/gyermekkuckó vagy a falfestes@gyermekkucko.hu e-mail címen. A megkeresésekre egy általános információs levelet fogtok kapni, ami minden fontos tudnivalót tartalmaz árakról, foglalás menetéről. 

Egyedül készítem a dekorációkat a tervezéstől az utolsó ecsetvonásig, így a kapacitásom véges. A shop-ba ezért kerültek be alternatívaként a karaktereimmel megalkotott plakátok, amiket képkeretbe tehettek illetve falmatricák, amit könnyedén felragaszthattok. Ezeket a kollekciókat folyamatosan bővítem majd, ahogy az időm engedi. 

Referenciáimat, teljes szobákat bemutató képsorozataimat 

Facebook és Instagram oldalaimon láthatod.

Látogass el ezekre az oldalakra és ismerd meg munkáimat. 

Szeretnéd falfestésként mesevilágomat a gyerekszobádba?

Első lépésként írj nekem valamelyik lent olvasható felületen, kérd az információs levelem!

Ha megkaptad, megismerted és úgy döntesz tervezzünk együtt valami egyedit, akkor írásban folytatjuk az ötletelést.  

 falfestes@gyermekkucko.hu
 facebook.com/gyermekkucko
 instagram.com/gyermekkucko
+36-30-740-0818

 

 

 

Interjúk velem: 

Ajánlom nektek, ha még többet szeretnétek megtudni rólam, a vállalkozásom indulásáról, alakulásáról: 

Rólam:

https://inouthome.hu/babaszoba-dekoracio-ahogy-sosem-gondoltad-volna/

Termékekről: 

https://inouthome.hu/a-babaszoba-imadni-valo-egyedi-kiegeszitoi/

Hogyan válasszunk színeket a babaszobába? 

https://inouthome.hu/babaszoba/

Egy kis ízelítő a munkáimból: