Menü

Menü

  info@gyermekkucko.hu   +36 30 830 1590

Falfestés

 

Kedves Látogató,

itt írnék pár sort a falfestéseimről, amivel GyermekKUCKÓ vállalkozásom indult.

Áginak hívnak, több mint 9 éve foglalkozok egyedi faldekorációk készítésével. Előtte felnőtt életterek dekorációs festményeit készítettem megrendelésre. Lakberendezői munkám során merült fel az igény megrendelői oldalról gyerekszobák egyedi faldekorációjára. A cél az volt, hogy minimál mintákkal,  egymással harmonikus színekkel egészítsem ki a gyerekszobákat. Egy pár elkészült munka után tudtam, hogy ez lesz a hivatásom...

Hogyan készül? 

Munkáim során kizárólag a saját tervezésű karaktereimet használom, amelyek már jogvédelem alatt is állnak. Minden megrendelőm egyedileg készített látványtervet kap egy-egy mű elkészítése előtt, miután egyeztettük az elképzelést, színvilágot, formákat, karaktereket. Figuráimat megtaláljátok itt a weboldalon a karakterek menüpont alatt, ami megkönnyíti a kiválasztásukat.  Az alap falfestést nem én készítem, de szívesen segítek a megrendelőimnek kiválasztani annak színét. Fontos, hogy ne mosható festékkel legyen kifestve a szoba fala, amire a dekorációt tervezzük.  A faldekoráció elkészültét követően falfénnyel moshatóvá lehet tenni az általam festett falakat. Beltéri falfestéket használok. A színeket minden esetben a helyszínen keverem ki, figyelembe véve a bútorok, kiegészítők, nyílászárók és burkolatok árnyalatait is. A munkám minden része szabadkézzel készül, a tervtől, a falra rajzoláson át a festésig. A legfontosabb számomra, hogy harmónikus színvilágot alkossak minden gyerekszobában. Dekoratőr és építőművész tapasztalataimnak köszönhetően tanácsadásban is kérhetik a segítségemet a komplett szoba kialakításának kapcsán.

Árazás:

A pontos ár a festmények kidolgozottságától, méretétől, távolságtól és a kivitelezés időtartamától függ. Általában 1 vagy 2 nap alatt készülnek el a szobáim. Az árajánlatom erre vonatkozóan lett felépítve, amit mindenkinek kiküldök érdeklődés esetén. Pest megyében élek, munkát nem csak itt vállalok, viszont plusz költségekkel járhat a munkám, ha messzire kell utaznom. Facebook oldalamon feltöltött albumoknál láthatjátok, hogy egy-egy alkotás mennyi idő alatt készült el. Így könnyen viszonyíthattok, hogy a ti gyerekszobátok dekorációja kapcsán mi az a mennyiség amit szeretnétek. A túlzsúfolást nem javaslom, a kevesebb több elvet szeretem tartani egy szoba tervezésénél. 

Foglalás:

Dekoráció tervezésénél vegyétek figyelembe, hogy általában 4-6 hónap az előjegyzésem. Pontosabb információ miatt kérlek titeket vegyétek fel velem a kapcsolatot üzenetben facebookon/gyermekkuckó vagy a falfestes@gyermekkucko.hu e-mail címen. A megkeresésekre egy sablon levelet fogtok kapni, ami minden fontos információt tartalmaz árakról, foglalás menetéről. 

Egyedül készítem a dekorációkat a tervezéstől az utolsó ecsetvonásig, így a kapacitásom véges. A shop-ba ezért kerültek be alternatívaként a karaktereimmel megalkotott plakátok, amiket képkeretbe tehettek illetve falmatricák, amit könnyedén felragaszthattok. Ezeket a kollekciókat folyamatosan bővítem majd, ahogy az időm engedi. 

 

További információt üzenetben vagy telefonon kérhettek: 

Nagy Ági, építőművész, dekoratőr

 falfestes@gyermekkucko.hu
 facebook.com/gyermekkucko
 instagram.com/gyermekkucko
+36-30-740-0818

 

 

 

Interjúk velem: 

Ajánlom nektek, ha még többet szeretnétek megtudni rólam, a vállalkozásom indulásáról, alakulásáról: 

Rólam:

http://inout-home.hu/2018/04/29/babaszoba-dekoracio-ahogy-sosem-gondoltad-volna/

Termékekről: 

http://inout-home.hu/2018/06/04/a-babaszoba-imadni-valo-egyedi-kiegeszitoi/

Hogyan válasszunk színeket a babaszobába? 

http://inout-home.hu/tag/babaszoba/

Referenciáimat, teljes szobákat bemutató képsorozataimat a Facebook és Instagram oldalaimon láthatjátok. Látogassatok el, ezekre az oldalakra is. 

Egy kis ízelítő a munkáimból: